IBA tilbakekaller radiolisens av SAJ lojalist

Stemmen til Planet FM-radio vil nå bare komme tilbake fra den andre siden av graven.

Regulatoren av radio og fjernsyn, Independent Broadcasting Authority (IBA), på mandag (3 august) tilbakekalt lisensen til denne radioen som faktisk eies av Ved Choolun, en lojal tilhenger av Sir Anerood Jugnauth.

IBA klandrer Planet FM for flere feil av en viss tyngdekraft, inkludert flere dager med stillhet … manglende overholdelse av lisensvilkår, forstyrrelse av betaling av avgifter til IBA og Multi-Carrier-overføringsselskapet, og lease til Landscope for sine kontorer og studio i Ebony.

Planet FM hevdet at det var hans trekk fra Ebony til Coromandel og Covid-19 som tvang ham til ikke å være på luftbølgene i flere dager.

Den ekstreme sanksjonen mot Planet FM – den første av sitt slag i IBA-historien – kan godt gjenspeile et dramatisk tap av innflytelse av Sir Anerood Jugnauth mot LaKwizinn fordi Ved Choolun har vært svært nær den tidligere statsministeren siden 1990-tallet. Han hadde til og med lansert en avis … om ettermiddagen for å konkurrere med Mauritian som aktivt støttet Navin Ramgoolam, Sir Aneroods direkte og potensielt farlige motstander. Dette ble bevist som Navin Ramgoolam, støttet av MMM, vant en 60-0 mot den historiske lederen av MSM i desember 1995.

Det er under visshet om at det var Ved Chooluns nærhet til Sir Anerood som gjorde det mulig for Planet FM å få en lisens fra IBA den 17 desember 2018 samtidig som Waaza FM radio, den som var rett og slett bortskjemt i LaKwizinn.

Legg igjen en kommentar